Automatisk fodring

Kvægfodring med automatisk fodring i Randers

Nem løsning til kvægfodring

Du kan spare tid med en automatisk fodringsmaskine. Hos DK Staldservice sælger og opsætter vi automatiske fodringsmaskiner til kvægfodring samt fodring af grise og kyllinger i Randers. En automatisk fodringsmaskine bliver sat op med en hængebane i loftet i stalden, hvor den kører rundt til dyrenes fodertrug med en flexsnegl. Vi kan også yde service på automatiske fodringsmaskiner. Vi kan sørge for, at de automatiske fodringsmaskiner bliver vedligeholdt, og vi udfører reparationer på dem.

Spar tid med en automatisk fodringsmaskine

Det sparer tid for dig som landmand, og det er sundere for kvæget, grisene og kyllingerne. Med en automatisk fodringsmaskine bliver dyrene kun fodret, når de har brug for foder. Selve maskinen kan også blande foderet, så du bare skal hælde det foder, dine landdyr skal have, ned i fodringsmaskinen. Det gør, at du har tid til din travle hverdag og får nemmere ved at nå dine opgaver. Læs mere om strømaskiner.

 Få mere information om automatisk fodringsmaskine

Du er velkommen til at kontakte os på 24 80 14 03 eller sende os en e-mail til dennis@dkstaldservice.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.