Gyllehåndtering

Gyllehåndtering i Randers

Skal vi hjælpe dig med din gyllehåndtering?

Vi varetager alle dine opgaver indenfor gyllehåndtering. Hos DK Staldservice kan vi både tilbyde pumpning af gylle og omrøring af gylle. Vi bruger et skrabeanlæg, som pumper gyllen op i en gylletank. I gylletanken kommer vi sandbomber ned, så gyllen og sandet bliver blandet sammen.

Vores værdier

Vi kan håndtere gylle indenfor alle former for landbrug. Når du vælger os til at stå for din staldservice, får du fagfolk med stor viden inden for gylle og generelt landbrug. Vi ved, hvordan vi skal håndtere alt indenfor gylle, og det bliver gjort efter alle retningslinjer. Vi står klar til at hjælpe dig og sørger for, at din gylle bliver håndteret ordentligt. Som landmand har man mange arbejdsopgaver på en dag, og du skal kunne gå videre til næste arbejdsopgave med god samvittighed. Vi sørger for at rengøre alle staldene. Læs mere om udmugning.

Har du spørgsmål til gyllehåndtering?

Kontakt os i dag på 24 80 14 03 eller send os en e-mail til dennis@dkstaldservice.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor du kan stille spørgsmål til vores gyllehåndtering.
Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.