Udmugning

Udmugning i Randers

Er du træt af manuel udmugning?

Skal du have professionel hjælp til udmugning i Randers eller omegnen af dine stalde? Hos DK Staldservice kan vi nemt og hurtigt stå for at muge ud af alle dine stalde. På vores udmugningsmaskine er der et skrabeanlæg, som gør det nemt at fjerne fast og gammelt møg. Vi kan stå for udmugning af din stald, uanset hvilken størrelse stald du ejer. Vi har maskiner, som kan komme ind i både små stalde og smalle veje. Når vi har muget ud, sørger vi selvfølgelig for at gøre den rent med en højtrykspoler, så stalden er indflytningsklar igen.

Vores erfaring indenfor udmugning

Vi har stor erfaring med muge ud for erhverv. Når du vælger DK Staldservice, får du fagfolk, som ikke er bange for at få beskidte hænder. Vi holder af dyrelivet, da vi er opvokset indenfor landbrug, så når vi går i gang med udmugning, bliver det gjort ordentligt og grundigt. Det er vigtigt, at dyrene har det godt i deres stalde, og at de lever i et godt miljø. Læs mere om gyllehåndtering.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 24 80 14 03, eller sende en e-mail til dennis@dkstaldservice.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.