Strømaskiner

Strømaskiner i Randers

Spred nemt halm med strømaskiner

Vil du sprede strøelse hurtigere? Hos DK Staldservice tilbyder vi strømaskiner i Randers og omegnen til at gøre det nemt og hurtigt at sprede halm ud i dine stalde. En strømaskine fra DK Staldservice kan placeres i loftet på en hængebane, som kører over staldene og hurtigt spreder halm ud over alle stalde. Du kan komme en bigballe ned i strømaskinen, og så doserer den det selv ned i staldene. En strømaskine kan bære ca. 500 kg halm ad gangen. Vi har beliggenhed i Randers, men vi kører i hele Østjylland.

Gør din hverdag nemmere som landmand

Vi kommer og opsætter strømaskinen for dig og sikrer, at din strømaskine bliver opsat korrekt. Vi tilbyder også service og reparation på strømaskiner. Når man arbejder som landmand, er det en stor opgave og et stort ansvar. Der er mange opgaver at håndtere på en dag. Derfor har DK Staldservice gjort arbejdet nemmere for landmænd med vores maskiner. Med vores strømaskine sparer du tid og kan derfor bruge den tid, du har sparet på en anden opgave. Læs mere om vores automatiske fodringsmaskine.

Hør mere om vores strømaskine

Du er velkommen til at kontakte os på Tlf.: 24 80 14 03 eller sende os en mail til dennis@dkstaldservice.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til vores strømaskiner, så sørger vi for at svare dig hurtigst muligt.